Vloeibaar goud van Ooh!

Wat een koude week! Dan krijg ik altijd zo’n jeukende huid met soms schilfers of eczeemachtige plekken. Jij ook? Verzorg je huid dan eens met de oliën van Oils of Heaven! (Ooh!).

Ooh!
Oils of Heaven is een Engels merk met pure oliën voor het gezicht. Ooh! speurt de hele wereld af om de meest effectieve oliën te vinden en te verwerken in skincare. Er zijn diverse olietjes van dit merk, onder andere gericht op het beschermen, voeden en hydrateren van je huid. Elk met een andere werking en voor een ander huidtype. Ik testte de Avocado olie gericht op hydratatie van je huid en de Arganolie voor intensieve voeding. Beide musthaves voor koud winterweer.

De olien kunnen puur gebruikt worden als serum of je mengt ze met je dag-of nachtcrème. Ik gebruik ze zelf als serum en puur als toevoeging aan mijn skincare in de winter als mijn huid wat droger of gedehydrateerd is.

Organic Argan Moisture Retention Face Oil
Arganolie is vrij populair. Het bevat vitamine E en essentiële vetzuren, gericht op hydratatie en het verminderen van irritatie en een schilferige huid. Argan olie is daarom geschikt voor een gevoelige en droge huid en helpt ook vaak bij huidproblemen als eczeem en huidirritatie.

De arganolie van Ooh! is afkomstig van de koude persing van Argan pitten en daardoor geurloos. Het is een vrij vettige olie, daarom gebruik ik ‘m het liefst ’s avonds. Ik breng een paar druppels van deze gelige olie aan op mijn gezicht en hals en masseer het in. Mijn huid blijft daarna nog even vettig dus zorg ik wel dat ik niet gelijk daarna ga slapen anders zit m’n hele kussen onder de olie. Als ik ’s ochtends wakker wordt, is mijn huid soepel, zacht en goed gevoed. Het fijne aan deze olie vind ik dat het de eczeemplekjes op mijn gezicht van de kou echt drastisch vermindert.

Organic Avocado Hydrating Face Oil
Avocado olie is hartstikke goed voor je huid. Het hydrateert je huid, verbetert de elasticiteit en werkt anti-aging. De biologische avocado olie van Ooh! bevat vitamines A, D en E en omega 3 vetzuren en doet ook echt iets voor je huid.

Het is een lichtgroene olie die vrij snel door je huid wordt opgenomen. Daarom gebruik ik ‘m graag overdag. Zelfs onder mijn make-up want het laat geen vettig laagje achter. De geur vind ik alleen wel een ‘dingetje’. Het stinkt een beetje. Die geur vervliegt natuurlijk wel zodra je ‘m op hebt, maar je moet er even doorheen ? Ook deze olie is weer geschikt voor een gevoelige, droge of schrale huid.

Ik ben echt fan van de oliën van Oils of Heaven! Ik kan namelijk niet tegen alle oliën. Soms krijg ik er verstoppingen of pukkels van, maar bij deze twee van Ooh! niet.

De oliën van Ooh! zijn onder andere te koop via solobiomooi.nl

Deel deze blog: