Vertroetel je handen

Last van droge handen of wil je ze gewoon goed verzorgen? Gebruik dan eens een handscrub.

Ons gezicht verzorgen we vaak met goede producten, maar onze handen vergeten we. Terwijl de bovenkant van je hand hartstikke kwetsbaar is, doordat het vaak in aanraking komt met de buitenlucht (UV-straling, wind, kou) en schoonmaakmiddelen. Hoogste tijd om ze dus te beschermen en oude, slappe handjes te voorkomen (wedden dat terwijl jij dit leest je al naar je eigen handen gekeken hebt? ? )

Champneys Harmonious Hands Restoring Hand Scrub
Deze handscrub is op basis van gemalen Abrikoos pitjes. Het is een gelachtige substantie die je aanbrengt op vochtige handen. Zodra de gel in aanraking komt met het water op je handen verandert het in een wittige crèmige substantie. Het ruikt heel fris, een beetje bloemig. Ik scrub mijn handen ongeveer een minuut. Na het scrubben, spoel en droog je je handen goed af. Je handen zijn echt zijdezacht daarna, alsof je een handcrème gebruikt hebt. Vermijd de scrub trouwens als je een geïrriteerde of beschadigde huid hebt.

Persoonlijk gebruik ik na de handscrub nog wel een handcrème. De Eco Morning Haze hand cream van Urtekram is op dit moment favoriet.  Beschermt, voedt en verzacht je handen doordat er onder andere aloë vera inzit, amandelolie, hyaluronzuur en karitéboter. De geur is lekker subtiel en de crème trekt snel in.

De scrub is onder andere te koop via Boots en Urtekram bij diverse online drogisten.

Deel deze blog: