Kijktip: Fashion Bloggers

Vorig jaar tijdens mijn bevallingsverlof zat ik uren voor de tv. Met huilbaby die om de paar uur de fles moest. Fijn tijdverdrijf was dan het tv-programma Fashion Bloggers op E! Het gaat over vijf Australische bloggers. Het zijn volwassen bloggers, geen jonge meiden. Inmiddels zijn er twee seizoenen van Fashion Bloggers.

Het programma geeft een kijkje in het leven van de vijf vrouwen. Ze geven onder andere tips over stijl en fotograferen. En hun dilemma’s daarbij. Je ziet hoe ze samenwerken met merken. Hoe ze het concept van de klant vertalen naar foto’s. Mooi wat bloggers voor een merk kunnen betekenen. En leuk om te zien waar ze hun inspiratie vandaan halen. Uit reizen, social media, muziek, schilderijen en kunst.

Ook krijg je fantastische beelden te zien van Australië. En ook de andere plekken waar ze komen. Voor fotoshoots of fashionshows. Maar ook down to earth gewoon bij hen thuis. De bloggers zijn zowel fotograaf als model voor hun eigen site. Ze weten als geen ander hoe ze kleding en accessoires goed over moeten laten komen op foto’s. Het lijken mij oprecht aardige vrouwen. En heb je de tune van het programma eenmaal gehoord, dan neurie je ‘m de hele dag.

Elk een eigen stijl
De bloggers hebben echt elk een andere stijl. In het 1e seizoen van Fashion Bloggers zit Margareth er nog in. Zij maakt echt prachtige foto’s. Het is bijna kunst. Zij denkt in Instagram-beelden en maakt mooie collages waar ze van alles in verwerkt. In ieder geval altijd eten. Zij is echt een grote inspiratiebron!

Kate, Amanda en Sara dragen veel zwart en wit. Margareth en Zanita durven te combineren en hebben echt een eigen stijl. Zanita draagt bijvoorbeeld meerdere printen bij elkaar. Ik lijk dan net een clown, maar bij haar is het fashionable. Kate heeft een leuke rubriek ‘date with Kate’ waarin ze ontmoetingen beschrijft met celebrities. Amanda heeft altijd te gekke schoenen, tassen en sieraden. Ze heeft echt hele toffe oorbellen en ringen om! In het 2e seizoen zit Margareth er helaas niet meer in, maar Nadia. Zij is heel grappig en kan ontzettend veel verschillende stijlen hebben.

Waar vind je ze?
Margaret Zhang- www.shinebythree.com
Kate Waterhouse- www.katewaterhouse.com
Zanita Whittington- www.zanita.com
Sara Donaldson- www.harperandharley.com
Amanda Shadforth- www.oraclefox.com
Nadia Fairfax- www.fairfaxjournal.com.au

Op Instagram zie je alle fashion bloggers bij elkaar op het account: fashionbloggerstv

En wil je ook de uitzendingen zien, kijk dan op E! (wordt regelmatig herhaald) of op Youtube.

Deel deze blog: