Kleurrijk ‘t voorjaar in met Les Petits Surfeurs

Lekker kleurrijk en retro. Een zonnige toevoeging aan je garderobe. Dat zijn de sieraden van Les Petits Surfeurs.

Les Petits Surfeurs bestaat nu dik een jaar. De Belgische Severine Gevaert is de ontwerpster achter dit kleurrijke merk. Ze startte het merk omdat ze zin had in iets nieuws, iets creatiefs. Haar inspiratie haalt zij vooral uit haar eigen leefwereld; het strand, vriendinnen, apero’s in de duinen, haar surfreizen. Maar ook van het verleden, dingen uit haar jeugd; speelgoed, kettingen enzo uit de jaren ’80.

Het merk bevat een reeks aan kleurrijke, fleurige sieraden waardoor je gelijk in een zomerse, blijde stemming komt. Hoe die zomer er ook straks voor ons uit mag zien. De toffe surfkettingen zaten al in het assortiment. Daar zijn dit jaar nieuwe exemplaren aan toegevoegd. Miyuki Surf kettingen, met parels die zijn verguld met 24-karaats goud. Elke ketting is handgemaakt en uniek. Ook heel leuk te combineren met je eigen gouden kettinkjes.

De Kawaii kettingen en armbanden danken hun naam aan de Japanse popcultuur die volledig om ‘schattigheid’ draait. Op het menu frambozen, watermeloenen, hartjes en sterren in vrolijke kleuren, gemengd met vergulde gouden parels.

 

Mijn favoriet dit jaar zijn de geëmailleerde Candy Bracelets. Lekker retro en ze maken van je polsen een waar modestatement. Kies voor een lawine van kleuren of subtiel goud: de combinaties zijn eindeloos. En namen als jelly belly, fruithead, apple sweet, bubblicious, rainbow honey zeggen al genoeg om voor jou een vrolijk polsje te creëren.

Ook zin in die gezellige sieraden van Les Petits Surfeurs? Neem een kijkje op de website!

Met je aankoop steun je trouwens ook de Surfrider Foundation Europe; een organisatie die strijdt voor de bescherming van onze oceanen. Voor elk verkocht item doneert Les Petits Surfeurs 5 euro aan de Foundation. Zo kun je jezelf verwennen en tegelijk iets goed doen voor een betere wereld. Een mooie Paas-gedachte ?

Deel deze blog: