Maak een lief gebaar met Pimps and Pearls

Het zijn lastige tijden, Corona raakt ons allemaal. Misschien wil je je vriendin laten weten dat je trots op haar bent en ze het goed doet. Je dochter in het zonnetje zetten omdat ze in de zorg zit. Je moeder laten weten dat je aan haar denkt. Je buurvrouw bedanken voor haar hulp.

We kennen allemaal wel iemand die wat extra aandacht verdient of kan gebruiken deze periode. Sieradenmerk Pimps and Pearls heeft iets moois bedacht. Een speciale collectie kettingen met als titel ‘Lief gebaar’. Een sieraad om in deze moeilijke tijden waar we samen goed uit moeten komen iemand mee in het zonnetje te zetten, te bedanken of gewoon om een lief gebaar te maken. Je kunt zelf een sieraad schenken en je maakt nu ook kans om er één te winnen.

10x lief gebaar
De kettingen zijn allemaal van edelstaal (fijne jasseron of ballchain) en met 10 verschillende edelstenen. Elk met een eigen betekenis. Amethist staat bijvoorbeeld voor bescherming, Labradoriet voor kracht en Aquamarijn voor liefde. De kettingen worden als cadeautje verpakt in een mooi zakje met daaraan een kaartje met lief gedicht van Fem. (Papierpleziertjes). Het geven van een ‘lief gebaar’ is weer eens wat anders dan het versturen van een kaartje of bloemetje en het is een blijvend mooi cadeau. Je maakt iemand die je lief vindt er vast en zeker blij mee!

Hoe werkt het?
Je koopt de ketting voor 17,95 euro via de website van Pimps and Pearls.  Je betaalt tot 1 juni in Nederland en België geen verzendkosten. Je kunt bij je bestelling aangeven welke boodschap je graag op het kaartje zou willen. Dan schrijft Pimps and Pearls deze er handgeschreven voor je op, zodat je cadeautje nog persoonlijker wordt. Pimps and Pearls pakt het vervolgens leuk in en verstuurt het rechtstreeks naar degene aan wie jij dit lieve gebaar wilt geven.

Over het merk
Pimps and Pearls is een bekend sieradenmerk. Je kent ze vast wel van de leuke leren armbanden, kettingen met edelstenen, mooie leren tassen of prachtige shawls. Ik interviewde eerder al eens de eigenaresse en ontwerpster Monique. Neem ook eens een kijkje op hun website.

Wie geef jij een lief gebaar?
Samen met Pimps and Pearls mag ik een ketting weggeven onder mijn volgers. Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like de Facebookpagina van PimpsandPearls én mijn Facebookpagina Pearlsandstripesblog ;
  2. Laat in een reactie onder mijn Facebookpost weten wie je een ‘lief gebaar’ sieraad gunt en waarom.

Heb jij aan deze twee voorwaarden voldaan, dan maak jij kans op het winnen van een ‘lief gebaar’ sieraad naar keuze. Op zaterdagochtend 11 april maken we de winnaar bekend. Meedoen kan t/m vrijdag 10 april 2020.

 

Deel deze blog: