Selfcare at home met Fanllory

De schoonheidssalon zit er voorlopig ook niet in. Het wordt dus ‘selfcare at home’ de komende weken. Ik probeerde al op zondag m’n huid een extra verzorging te geven met scrub en masker, maar soms schoot dat er ook weleens bij in. In quarantaine tijd niet. Zondag is heilig in me-time om de week weer aan te kunnen. Dit keer testte ik een sheetmask van het upcomming merk Fanllory.

Over het merk
Fanllory is een cosmeticabedrijf dat zich richt op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. De  focus ligt op de kwaliteit van ingredienten en klinisch bewezen huidverzorging. Het bedrijf startte in 2017 in Den Haag, het eigen laboratorium en fabriek bevinden zich in Frankrijk. Naast sheetmask zijn er ook shaker masks van dit merk. Een soort do-it-yourself mask met poeder en shaker die zorgen voor een enorme luxe ervaring voor je huid. Mega benieuwd naar, maar allereerst testte ik het Nourishing & Hydrating Sheetmask.

Nourishing & Hydrating Face Mask
Dit bio-cellulose sheetmask zorgt voor intense hydratatie, het kalmeert de huid, heeft een anti-aging effect én werkt tegen zonschade. Het sheetmask zit namelijk boordevol natuurlijke en goede ingrediënten als hyaluronzuur, glycerine, aloë vera en citric acid. Het sheetmask zit verpakt in een mooie, luxe verpakking.Hoe werkt het?
Uiteraard is het eerst de bedoeling dat je je gezicht goed reinigt. Daarna haal je het masker uit de verpakking en verwijder je eerst de ene laag (wit gaas) en daarna de andere laag (blauw gaas). Daarna breng je het bio-cellulose sheetmask aan op je gezicht en ga je even ‘verplicht’ 15 tot 20 minuten (ik zou voor 20 min gaan ?) even liggen en het masker z’n werk laten doen. Het masker hecht zich een beetje aan je gezicht vast waardoor de ingrediënten nog beter in de huid gezogen worden en dieper doordringen in je huid.

Na gebruik voelde mijn huid mega goed gehydrateerd aan, glad en zag het er stralend uit. Echt een intense verzorging voor m’n huid. Die oppepper kunnen we zeker op dit moment allemaal wel gebruiken!

Volgende week zondag maskertjesdag bij jou? Het Nourishing & Hydrating Face Mask via de website van Fanllory.

Deel deze blog: