Knappe nagels dankzij Karolin van Loon

Ter ere van het vijfjarig bestaan van haar juwelenmerk ontwikkelde sieradenontwerpster Karolin van Loon een super mooie collectie nagellakjes: Les Couleurs de la Terre. Prachtige kleuren! Persoonlijk vind ik ze echt allemaal heel mooi en draagbaar. Maar 1 kleur springt er net iets meer bovenuit. Benieuwd welke?

‘Les Couleurs de la Terre’ bestaat uit 9 tinten nagellak die zijn geïnspireerd op natuurlijke pasteltinten en prachtige kleuren agaat stenen in haar sieraden. Van lieflijk roze, krachtig rood tot aan geweldig mooi blauw-, groen- en grijstinten. Ook is er een topcoat om je nagellak nog meer glans te geven en te zorgen dat ie langer blijft zitten. Bleue Cendré (06) is m’n favoriet. Prachtig intens blauw. Alle nagellakken zijn vegan, ecofriendly en 8-free.  Dat laatste betekent dat de 8 meest voorkomende agressieve ingrediënten in traditionele nagellak er niet inzitten.

Je krijgt de nagellak bij aankoop van haar sieraden cadeau of je bestelt ze los. Als je 3 of meer nagellakjes koopt, betaal je geen verzendkosten. Ze zitten in een mooi satijnen sieradenzakje verpakt dus het is een mooi kadootje voor jezelf ?

Het zijn grote flesjes (15 ml) dus je doet er lang mee. Twee laagjes nagellak en de topcoat geven een prachtig resultaat. De nagellak blijft echt lang zitten en je gaat de kleuren net als ik fantastisch vinden! Op dit moment heb ik zelf dus Bleue Cendré (06) en Terre Verte (07). Maar het was lastig kiezen, want Ardoise Bleue (05),  Argile des Marais (08) en Granit Rose (03) lijken mij ook zo mooi!

Nog even over de sieraden van Karolin van Loon. Die zijn werkelijk prachtig. Met name haar ringen vind ik zó zó zó mooi! Qua prijs helaas een beetje boven m’n budget. Maar het is het wel waard om voor zo’n uniek stuk te sparen en te verlangen naar zo’n mooi item als ware eyecatcher. Beter één prachtige unieke ring, dan allemaal niemendalletjes ?

Je bestelt de nagellak (en vergaapt je aan haar mooie sieraden) via de website van Karolin van Loon.

Deel deze blog: