KNC Beauty Lip Mask & chill

De Lip Masks van KNC Beauty zijn razend populair. Emma Stone en Kim Kardashian zijn über fan van de oversized lip maskers. Dan moet ’t toch goed zijn zou je denken?! Dus testte ik ook maar eens het All Natural Collagen Infused Lip Mask van KNC Beauty. Ik deel graag m’n ervaring met je.

Over KNC Beauty
KNC Beauty is opgericht door de Amerikaanse Kristen Noel Crawley. Ik was al fan van het merk want de Supa Balm is namelijk echt fantastisch voor je lippen. Ze worden er mega zacht van. Het lipmask schijnt een welkome aanvulling hierop te zijn. Kristen werkte er twee jaar lang aan om een lipmask te ontwikkelen wat ook volledig natuurlijk is en dierproefvrij. En het is haar gelukt! Met een mix van rozenbloesemolie, kersenextract en vitamine E zorgen de lipmaskers voor een enorme dosis hydratatie en pluming effect.

Lip Mask
De lipmaskers zitten per 5 -afzonderlijk- verpakt in een doosje. Ze hebben de vorm van een paar oversized roze lippen met een gleufje in het midden. Het is de bedoeling dat je ze 15 tot 20 minuten op je lippen plaatst. Je moet er wel echt mee gaan liggen anders glijdt het masker van je lippen, zo glibberig is ie. Pas na 5 minuten blijft het lipmasker aan je mond plakken.

Je ziet vanzelf welke kant van het lipmasker je aan moet brengen. Toen ik het masker op m’n lippen aanbracht, voelde het in het begin wat koud en kleverig aan. Maar langzaam begon er een tintelend gevoel te ontstaan. Dat is het teken dat het collageen begint te werken. Het is geen vervelend gevoel, je merkt gewoon dat het z’n werking doet.

Wat ik ervan vond?
Dit lipmasker hydrateert je lippen echt goed! Nog uren daarna waren m’n lippen super glad en mega zacht. Het is echt een perfecte voorbereiding voor je lipstick bijvoorbeeld of om ze af en toe extra te verzorgen. Dat plumping effect had ik helaas niet, jammer want ik had ook weleens weelderige lippen gewild ? En ja, ik heb er ook een hilarische selfie van gemaakt. Kijk maar!

Ook even een fijne #LipMaskAndChilltijd? De lipmaskers van KNC Beauty zijn onder andere te koop via The Coucouclub.

Deel deze blog: