Pronk met Pronails

Ik denk dat ik zo’n één keer per week tijd heb om mijn nagels te lakken. Het komt er door de drukte met werk, kids, blog enzo niet van. Maar ik wil er toch graag verzorgd uitzien en met Pronails kan dat. Met hun Longwear collectie houdt je het zomaar een weekje uit met je nagels!

Over Pronails
Pronails is een van oorsprong Belgisch merk dat hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten ontwikkelt. Het bestaat al meer dan 30 jaar en wordt wereldwijd verkocht. Alle ProNails producten zijn 100% vegan, niet op dieren getest & 100% vrij van schadelijke ingrediënten.

Pronails heeft een breed aanbod aan nagellak. Van kleuren die ‘altijd goed zijn’ tot aan modieuze, trendy kleurtjes. Vooral geel, neonkleuren en bruintinten zijn deze zomer een trend. Ook Pronails heeft deze kleuren te kust en te keur in haar collectie. En dit in gel, semi permanent of Longwear nagellak.

Longwear nagellak
Ik testte drie lakjes van de Longwear collectie. Deze nagellak houdt dubbel zo lang als gewone nagellak en is er ook weer in een groot aantal kleuren. Van tijdloze klassiekers tot aan toffe trendkleuren. De lak biedt een geweldige dekking met slechts 2 laagjes en gewoon drogen aan de lucht. Ik testte Despacito Mojito (192), Plastic Pink (153) en Purr- fection.

Despacito Mojito is een trendy groene kleur. Een beetje te hip voor op mijn handen, maar op m’n teennagels vind ik ’t wel leuk. Plastic Pink is echt een heel lief roze kleurtje. Super leuk voor nu als je bruine handen hebt van het ‘thuiswerken’? Purr-fection is een hele mooie taupe-achtige kleur. Zo’n kleur die ik echt altijd mooi vind, zomer en winter!

Wat vind ik ervan?
Ik vind het echt super fijne nagellak. De nagellak brengt makkelijk en fijn aan, en twee laagjes dekken perfect. Ik doe als finishing touch nog altijd een topcoat voor extra glans en houdbaarheid. De Longwear doet z’n naam eer aan want het blijft echt lang zitten, 6 dagen bij mij zonder butsjes. Super fijn! En het kleurenaanbod is echt zo mooi. Magnetic Mystery (232) en Adorable Badass (201) lijken mij ook zo mooi! En dan heb ik het nog geen eens over de nieuw collectie neonkleuren (hands up for virtual vibe!), nailart, cracked heel foam en sopolish behandeling in de salon waar ik nieuwsgierig naar ben. Kortom: ik ben nog lang niet uitgetest met dit merk! Maar de zomer is nog lang, dus ik wapper vast nog eens voorbij met dit merk ?

Ook aan de Pronails? 
Het merk wordt voornamelijk verkocht door schoonheidsspecialistes en nagelstylistes. Maar je kunt ook een deel van het aanbod online vinden. Voor meer informatie over Pronails salons of producten kun je terecht op de website van Pronails.

 

Deel deze blog: