Kom met SOXS de lockdown door!

We werken nog wel even vanuit huis voorlopig. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar van dat vele stilzitten achter zo’n computer krijg ik snel koude voeten. Daar heb ik iets voor! SOXS, de perfecte sokken om je voeten deze lockdown mee warm te houden. Zonde voor alleen binnen, want ze mogen best gezien worden tijdens je dagelijkse ommetje in de buurt of bezoekje aan de supermarkt.

SOXS zijn geitenwollen sokken in een ‘hip jasje’. In tegenstelling tot de ouderwetse geitenwollen sokken prikken de SOXS niet, zijn ze een stuk warmer en worden ze niet zo vormeloos. Mijn eerste paar heb ik al 3 jaar en ze zijn nog bijna als nieuw. ‘Ons mam’ hoeft ze niet te stoppen 😊 En ik gebruik ze in de winter vaak, dagelijks eigenlijk. Ook mijn vriend doet al jaren met zijn paar SOXS. Dus met de kwaliteit zit het wel goed.

De wollen sokken van SOXS zijn er voor het hele gezin. Maar het zal je niet verbazen dat ze voor ons vrouwen als echte koukleumen het meest populair zijn. Ze zijn er in hoog, medium en laag. Hoog is lekker voor als je op de bank aan het netflixen bent. Optrekken die handel tot aan je knie en de sokken verwarmen je hele onderbeen. Zelf heb ik medium en laag. Medium vind ik gewoon heerlijk voor in huis.  Helemaal nu ik thuiswerk. Laag ook, maar die trek ik ook met gemak in m’n sneakers naar buiten aan.

Voor wie net als ik ook altijd ijskoude voeten in bed heeft, zijn er ook wollen bedsokken. De bedsokken zitten minder strak dan de normale wollen sokken, waardoor de bloedcirculatie niet belemmerd wordt tijdens de slaap en je voeten de hele nacht op temperatuur blijven.

Maar SOXS zijn ook hartstikke populair voor als je aan yoga doet. Je blijft prima in ‘de hond’ en glijdt niet weg dankzij de antislip nopjes op de zool van de sok. Ook ideaal natuurlijk als je een gladde vloer of trap thuis hebt. Als kraamcadeau zijn de mini sokken van SOXS ook super leuk. Ze rekken namelijk gewoon met het babyvoetje mee, een one size fit voor baby’s tot wel maat 28. Bovendien krijg je er een flesje anti-slip bij waarmee je zelf de anti-slipt kunt aanbrengen én dus zelf een symbool of letter kunt maken.

Tot slot is er de mogelijkheid om jouw favoriete sok qua lengte en kleur te pimpen! Je kunt zelf de labels uitzoeken. Wil je het SOXS logo in een bepaalde kleur, je eigen initialen of juist een leuk symbool. Het kan allemaal! Ik koos zelf voor mijn eigen initialen. Als de rest van het gezin ook aan de SOXS is, is het pimpen helemaal een goed idee. Of je geeft ze cadeau, ook leuk! Een warmer cadeau kun je in deze tijd niet geven 😊

Neem snel een kijkje op de website van SOXS!

Deel deze blog: