Lekker voor onder de douche: Molton Brown

Ik ben echt dol op douchegels! Geen fijner begin van de dag dan douchen met een lekkere douchegel. Vaak doet zo’n geur mij terugdenken aan bepaalde momenten. Bijvoorbeeld aan een vakantie. Sommige douchegels blijven zelfs nog na het douchen ruiken op je huid. Heerlijk.

Op dit moment gebruik ik Molton Brown. Dit merk bestaat al sinds 1973 en komt uit Londen. Naast de heerlijke douchegels zijn er ook bodylotions, geurkaarsen en -stokjes, en haar- en handverzorgingsproducten van dit merk. Voor zowel mannen als vrouwen. De exotische ingrediënten zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Eén van de eerste geuren was Orange & Bergamot. Dit is nog steeds één van de bestsellers, net zoals Gingerlily, Black Peppercorn, Japanese Orange en Pink Pepperpod. Zelf gebruik ik Gingerlily. Er zit olie in, ginger en sandalwood. Een frisse, maar ook luxe geur.

Molton Brown vind je in luxere hotels, spa’s en parfumerieën. En sinds kort dus ook in mijn badkamer:-) Het zijn mooie grote flessen (300 ml). Ook prettig is dat de producten niet op dieren getest zijn. Ik zou zeggen: vraag de producten van Molton Brown voor Sinterklaas! Je kunt het merk bijvoorbeeld (online) kopen bij parfumerie Babassu of Mysc.

Deel deze blog: