Musthave armbanden

Een vrouw moet wat te wensen hebben. En dat heb ik. Op mijn wensenlijstje staan vier mooie armbanden. Van niet te betalen tot mijzelf maar eens een keer cadeau doen voor kerst of een bijzonder moment.

Cartier Love Bracelet
Laten we maar gelijk beginnen met de niet-te-betalen-armband. De Cartier Love Bracelet. De Kardashians lopen ermee alsof je de armbanden cadeau krijgt bij een setje gelukseieren. Kylie Jenner heeft er maar liefst zes om! Ik vind de Love Bracelet echt prachtig! Het is een mooie gouden slavenarmband die bedoeld is om aan je ware geliefde te geven. Het mechanisme is eigenlijk zo gemaakt en bedoeld dat je ‘m nooit meer afdoet. Wil je ‘m toch afdoen, dan krijg je er een mini gouden schroevendraaier bij. Wit- of geelgoud. Het maakt mij niet uit. Zelfs die extra diamanten erin vind ik niet nodig. De ‘gewone’ versie vind ik het mooist, maar kost toch al zo’n 5.000 euro. Pimp je ‘m op met diamanten dan kan de prijs oplopen tot 50.000 euro. Geen wonder dat alleen maar filmsterren en andere rijken der aarde met deze armband lopen.

Zodiac armband
Actrice Maria Kooistra heeft haar eigen sieradenlijn onder de naam Zodiac. De lijn bestaat uit kettingen en armbanden. De armbanden zijn een soort slavenarmbanden met aan de uiteinden twee dezelfde dierenkoppen. Het gaat om de 12 dieren uit de Chinese astrologie. Zelf ben ik als teken een geit. Leuk om zo’n armband te hebben met twee geitenkoppen. De armbanden zijn er in zilver en goud. Je kunt er ook voor kiezen om ze te laten omwikkelen met zijde. Deze armbanden zijn in ieder geval een stuk betaalbaarder dan die van Cartier.

Minitials armband
Veel BN’ers hebben een ketting of armband van Minitials. Je kent de kettingen vast en zeker. Die dunne gouden, witgouden of rosé kettingen met initialen eraan. Echt een perfect cadeau na de geboorte van een kind. Nicolette van Dam en Yolanthe Sneijder-Cabau zie je er ook mee. De armbanden met initialen zijn ook super leuk. Ik zou er best een willen met de initialen van mijn zoontje (JJ). En dan in het wit-of geelgoud. De kleur van het satijnen koord wordt nog lastig. Er is zoveel keuze! Van dit merk zijn ook oorbellen en ringen te koop. Daarnaast zag ik in de Bydanie Designer Vintage store de kussens liggen. Zijn ook super leuk op een kinderkamer!

Céline knot bracelet
De Céline knot bracelet zie je veel bij fashion bloggers. En terecht, want het is echt een super mooie armband. Simpel, maar toch ook chique. Hij is verkrijgbaar in zilver, wit-, rosé- en geelgoud. Er is een dikke en dunne variant. Ik vind de dunne variant voor mijzelf het mooist, en dan in zilver of witgoud. Van de vier armbanden staat deze eigenlijk het hoogst op mijn wishlist! Op de betere vintage websites zag ik er al een paar voorbij komen. Nu nog een bijzonder moment vinden als excuus om ‘m mijzelf cadeau te doen:-)

Deel deze blog: