Limited collection: MAC Electric Wonder

Make-up merk MAC heeft weer een pareltje van een limited collection: electric wonder. Natuurlijke kleuren die zorgen voor een elektrisch geladen zomer vol bronzing. De collectie bestaat uit lipsticks, lipglosses, oogschaduw paletten, bronzing powder en highlight powders. Ik mocht een deel van deze ge-wel-di-ge collectie uitproberen. Ik ben echt helemaal fan! Sowieso vind ik Mac heel mooie make-up. Maar deze collectie zit ook nog eens in een prachtige matte roze marmeren verpakking met gouden details. Zelfs de kwasten zijn in dezelfde look ontworpen en mega fijn in gebruik!

Kom, ik vertel je wat meer over de look!

Voordat ik de MAC make-up aanbreng, breng ik eerst wat basis make-up aan om m’n huid wat te egaliseren. En concealer om te zorgen dat de oogmake-up beter blijft zitten.

Next to Nothing Bronzing Powder (Canyon dreamin’)
Daarna breng ik met een poederkwast de canyon dreamin’ bronzing powder aan. Deze smelt mooi op je huid en geeft echt een bronzing look. De powder is vrij donker, je moet er al wel een kleurtje voor hebben vind ik. Het geeft je een extra mooie, bruine kleur en matteert je huid. Hij blijft heel goed zitten en smelt mooi samen met je huid.

Iridescent Powder (Serenity Seeker)
Wat een mooie highlight poeder is dit! Peachy met goud. Alleen al een must om te hebben, deze prachtige powder met een marmerachtig patroon. Je krijg er echt een mooie glanzende gouden look mee. Heel mooi voor de zomer. Je kunt ‘m met een powder kwast over heel je gezicht aanbrengen maar dat vind ik een beetje teveel van het goede. Het blijft immers een highlight dus bij voorkeur breng ik ‘m op mijn jukbeenderen aan.

Over high ligthts gesproken, de collectie bevat ook een mooi highlighterpalette met 6 verschillende tinten voor ieder huidtype. Handig als je nog geen high lighters hebt, anders is deze palette niet echt van toegevoegde waarde.

Wat dat wel is, is de powder kwast. Wat een fijne kwast is dit. Het is een mooie volle kwast, die je make-up mooi verdeelt. Echt fijn ‘gereedschap’ om een mooie look mee te creëren.

Eye shadow x 12- Desert Lightning
Qua oogpalet ben ik helemaal fan van de desert lightning. Prachtige koele kleuren! Maar liefst 12 gangbare kleuren in 1 doosje. Van parelmoer, taupe tot donker groen. Ik gebruik de zacht roze (2 van boven) op het bewegend ooglid. De andere zacht roze gebruik ik onder mijn wenkbrauwen (tegen de zwaartekracht ? ). De groene en donkergroene breng ik aan in m’n arcadeboog. De kleuren blenden mooi met elkaar. De zwarte oogschaduw kun je ook als eyeliner gebruiken. Je kunt de oogschaduw namelijk ook nat aanbrengen met een penseel. De oogschaduw is super mooi gepigmenteerd en kun je heel mooi mengen met elkaar. Echt prachtig!

Het andere oogschaduw palette bevat 12 warme, wederom gangbare, kleuren. Van perzik tot goud en bruin. Er zit een mooie oogschaduwpenseel in de collectie. Deze is wat voller dan de meeste penselen en zorgt er echt voor dat je mooi de kleuren versmelten met elkaar.

Lipglass
De lipglosjes zijn er in 5 verschillende kleuren. Coral of the Wild (nude) en Rock Starz (bronze) zijn mijn favoriet. Eerst breng ik de nude lipgloss volledig op mijn lippen aan. Ik combineer deze met de bronze lipgloss. Die laatste breng ik alleen in het midden van mijn lippen aan. Dat geeft een mooi effect. Helemaal op je lippen zou echt too much zijn. Juist de combi is mooi.

Je kunt de glossjes ook over je lipstick aanbrengen. Helemaal of zoals ik hierboven beschreef alleen in het midden van je lippen voor een mooi shiny effect en vollere lippen.

Deze prachtige MAC Electric Wonder make-up collectie is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

 

Deel deze blog: