Ongekende luxe met La Prairie Supreme Balm Cleanser

La Prairie staat voor mij voor luxe. De verpakking alleen al is om van te smullen en het is een sieraad in je badkamer. Ik mocht de Supreme Balm Cleanser uit proberen en je begrijpt hoe blij ik was. Het is een pracht product; zowel qua pot, gebruik als werking. Ongekende luxe!

Wat doet het?
De Supreme Balm Cleanser van La Prairie is zowel een diepe reiniging als een make-up verwijderaar. Het is een weldaad voor je huid en even me-time in luxe. De geur is namelijk die typische La Prairie- geur. En het product droogt je huid niet uit, zoals andere reinigers soms doen, maar geeft je juist een zijdezacht huidje!

Voordat je de Supreme Balm Cleanser gaat gebruiken, is het handig om alvast je ogen apart te reinigen. Daar is dit product namelijk niet voor bedoelt, je moet je ogen vermijden.

Hoe werkt het?
Je brengt met de luxe bijbehorende spatel een grote hoeveelheid witte balm aan op je handpalm. Vervolgens masseer je de balm met je vingertoppen over je gezicht (gewoon over je make-up) en verandert de balm in een zijdezachte olie. Daarna bevochtig je je vingertopppen met lauwwarm water en masseer je opnieuw je gezicht. De olie verandert vervolgens in een melkachtige substantie. Tot slot spoel je je gezicht goed af met lauwwarm water of je gebruikt de bijbehorende katoenen doekjes voor een licht exfoliërend effect. Zelf gebruik ik de doekjes niet, omdat ik het zonder wat zachter voor mijn huid vind.

Je huid voelt na afloop van de Supreme Balm Cleanser echt mega zacht en goed gereinigd aan! Bovendien werkt de cleanser verhelderend waardoor je er gelijk stralend schoon en fris uitziet!

Ik nam de proef op de som door nog met een lotion na afloop te testen of er sporen make-up achtergebleven waren. Maar nee, mijn huid was mega schoon. Mag ook wel voor het geld, want het is geen goedkope pot.

De Supreme Balm Cleanser van La Prairie is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: