Magnetight Age-Defier Mask- Dr. Brandt

Had ik nou toch maar wat beter opgelet bij scheikunde vroeger. Dan had ik begrepen hoe het kan dat je met een magneetje een gezichtsmasker kan verwijderen. Ja heus. Dr. Brandt, een Amerikaanse dermatoloog, ontwikkelde het Magnetight Age-Defier Mask. Een gezichtsmasker MET magneet en ik testte ‘m!

Het Magnetight Age-Defier Mask van dr. Brandt reinigt je huid niet alleen, maar geeft haar ook energie en werkt anti-aging. Het masker zit in een mooie pot met bijbehorend magneetje in de vorm van een driehoek. Het masker bestaat uit een zwarte, kleiachtige substantie en heeft geen specifieke geur. Gewoon crèmig.

Magneet en ijzer trekken elkaar aan, schijnt mijn scheikundeleraar mij ooit geleerd te hebben. Het masker van dr. Brandt bevat ijzerpoeder. Dat zorgt ervoor dat de magneet het masker kan aantrekken. Ook bevat het masker ceramiden, die je huid hydrateren en beschermen. Tot slot zwarte tourmalijn poeder; extracten van halfedelstenen die zorgen voor energiebevordering van je huid.

Hoe werkt het?
Je smeert een dunne laag van het masker op je gereinigde huid. Je laat ‘m 5 tot 10 minuten zitten. Het masker wordt niet hard, maar blijft crème-achtig. Vervolgens pak je de magneet erbij en een tissue. De tissue wikkel je om de magneet en beweeg je over je gezicht, zonder dat je je huid en het masker aanraakt. De magneet trekt het masker aan en verwijdert deze. Echt waar, elk spoortje zwart verdwijnt! Zonder dat je water gebruikt. Wat overblijft, is een soort serum op je huid (rijk aan peptiden en ceramiden) die je huid echt super zacht maakt en voedt!  Je huid ziet er na gebruik fris, stralend en verhelderend uit.

Filmpje
In het volgende filmpje is te zien hoe het magneetje het masker aantrekt en dus van je gezicht verwijdert.

Mijn ervaring
Ik vond het erg leuk om dit masker eens te testen. Mijn huid werd er echt super zacht van daarna. Maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik het nogal een gedoe vind om het masker telkens met een magneet van je gezicht te halen. Bovendien moet je telkens de tissue verwisselen, omdat er zwarte substantie op komt. Voor ongeduldige types als ik, werkt een sheet of overnight mask denk ik nèt iets beter ?

Het Magnetight Age- Defier Mask is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: