Pretty Chanel nagellak

Waan je in Napels (Italië) met smalle straten, een mooie baai, goed eten, zon, maffia, ‘O sole Mio’, de vulkaan, oude gebouwen en gekleurde huizen. De nieuwe Spring-Summer 2018 make-up collectie van Chanel is geïnspireerd op Napels. Neapolis: New City. Het is namelijk de geboortestad van Lucia Pica, het creatieve brein achter de make-up collecties van Chanel. Ik testte vier limited editions nagellakken uit deze collectie: pastelroze, mintgroen, feloranje en stralend geel.

 

634 Aranico Vibrante
De enige felle kleur in de Neapolis collectie. Deze koraalrode kleur vind ik echt super! Na één keer lakken heb je eigenlijk al genoeg kleur en dekking. Maar ik lak sowieso altijd twee keer mijn nagellak. Zo blijft ie langer zitten en wordt de kleur vaak veel intenser. De nagellak laat ook nog eens een mooie glans achter. Echt een topper!

588 Nuvola Rosa
Deze lieflijke roze nagellak staat super mooi als je bruine handen hebt. Hoewel ik de kleur super leuk vind, is de lak vrij stroperig en daardoor moeilijk om strepen te voorkomen. Jammer, want het is een leuk kleurtje.

590 Verde Pastello
Super leuk deze mintgroene lak voor het voorjaar. Deze nagellak heeft ook weer een intense kleurdekking. Hij is iets minder stroperig dan de roze nagellak in ieder geval. Op en top zomerlakje dit!

592 Giallo Napoli
Geel is natuurlijk DE kleur dit seizoen. Ik moet er niet alleen in mijn kleding aan wennen, maar ook op mijn nagels. Hartstikke hot op de catwalk en in de bladen. Maar voor deze blondine uit het zuiden toch echt nog een brug te ver.

Mijn favoriet uit de Neapolis Spring-Summer collectie 2018 is met stip de Arianio Vibrante! Gevolgd door Verde Pastello 🙂

De nagellak van Chanel is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: