Mijn bezoek aan de Beauty Trade Special

Afgelopen dagen was de jaarlijkse Beauty Trade Special in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat is een vakbeurs voor beautyprofessionals en types zoals ik 🙂 Super leuk om eens mee te maken. Drie hallen vol met stands. Ik was heel de zondag zoet.

Toen ik de beurs betrad, dacht ik “Wat doen al die vrouwen hier met trolleys?”. Even dacht ik aan een veredelde huishoudbeurs. Maar niets is minder waar! Deze beurs is echt professioneel aangepakt en goed verzorgd. Een soort beautywalhalla.

Van nagellakjes, apparatuur voor in een schoonheidssalon, voedingssupplementen, make-up tot aan nieuwe producten en merken op huidverzorgingsgebied. Je kon ook plaatsnemen voor een behandeling. Een grappig gezicht al die vrouwen liggend op een stoel met masker op, met één bruin gesprayd been (om ’t verschil te laten zien) of op massagekussens. Ik baalde wel dat het heel druk was bij de stand van Essie (nagellakjes) en Anastasia (wenkbrauwen). Daar had ik wel even plaats willen nemen!

Een paar merken sprongen er wat mij betreft uit.

Delilah
Het Engelse make-up merk Delilah is echt een fantastisch merk als je van basic producten houdt. De foundations (inclusief de kwast) zijn echt heel fijn! Evenals de lipstick in combi met de lipgloss die voor een plumping effect zorgt.

Premium Beauty Group
Met Jean-Paul Goossens had ik regelmatig contact over het huidverzorgingsmerk Clephar. Maar we hadden elkaar nog nooit live ontmoet. Super leuk om eens kennis te maken met hem en zijn enthousiaste team! Mijn oogjes glommen bij het zien van de nieuwe make-up en bodyproducten!

Klapp
Het Duitse huidverzorgingsmerk Klapp was mij onbekend. De leuke Maïté Schoefs nam alle tijd om mij over dit mooie merk te vertellen. Het BI-Phase serum op basis van hoogwaardige oliën lijkt mij echt super! Net zoals de Caviar Power Cream  en de Hyaluron crème. Ik kreeg veel mooie producten mee om uit te proberen. Binnenkort breng ik Maïté een bezoek en hoor je uiteraard meer over dit merk!

Care Cosmetics
Onder Care Cosmetics vallen merken als Pupa, Payot, Darphin, Marbert en Annemarie Börlind. Een nieuwe reiniger van Payot, Sleeping Oil van Skeyndor en een nieuw Serumask van Darphin. Zomaar een greep uit hun nieuwe producten. Ik kreeg wat moois mee om te testen, daar lees je binnenkort meer over.

Bernard Cassiere
Het merk Bernard Cassiere, zusje van Sothys, was voor mij nieuw. Ik kreeg heerlijke vitamine C ampullen op basis van bloedsinaasappel en etherische olie van mandarijn. Het ruikt fantastisch. Ik kijk ernaar uit om het uit te proberen! Bloedsinaasappel is overigens goed voor de vermoeide, gestreste huid. Uiteraard komt er een review.

Lamberts
Gezondheid van binnenuit. Ik geloof erin. Lamberts heeft Colladeen Visage. Deze voedingssupplementen zijn op basis van druivenpitten, blauwe bosbes, groene thee en vitamine C. Goed voor de aanmaak van collageen, maar ook om de huid te beschermen tegen schade door UV-straling.

Absolution
Ik werd direct naar dit merk toegetrokken vanwege de verpakking. Super leuke hippe zwart-wit printjes. Het Franse ecomerk Absolution is sinds een paar jaar ook in Nederland verkrijgbaar. Er is een ruim aanbod aan cosmetica en huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Ik ben enorm nieuwsgierig naar de producten die al meerdere malen bekroond zijn met beautyprijzen!

Nu snap ik dus waarom die vrouwen met trolleys liepen. Er was zoveel te koop, om te testen en voor journalisten en bloggers toffe goodiebags! Daar kun je inderdaad een trolley mee vullen. Het mooie weer lokte, dus ik had geen zin meer om te wachten op de owre award voor Leco van Zadelhoff (sorry Leco). Volgend jaar ben ik er weer bij, met trolley!

Deel deze blog: