Mijn bezoekje aan de ByDanie Designer Vintage Store

In één van de leukste winkelstraten van Amsterdam- de Cornelis Schuytstraat- zit de ByDanie Designer Vintage Store. Voor een designer fan als ik zeker een bezoekje waard!

Als ik de winkel binnenkom, valt mij direct het prachtige tijgerprint kleed op de grond op. Echt super mooi en past helemaal bij de sfeer van de winkel. De winkel is niet groot, maar wel gezellig druk met van boven tot onder mooie designer items.

Hebben!
Ik kom ogen tekort en kijk als eerste in de vitrine op de toonbank. Daar liggen echt prachtige sieraden, waaronder een fantastische Chanel ketting. Wauw! Hebben! Naast vintage sieraden verkoopt de winkel ook mooie Minitials armbanden. Die staan ook nog op mijn wishlist.

In de kast achter de toonbank staan allemaal geweldig mooie designertassen. Mijn oog valt gelijk op een rode Chanel rugtas. Die worden weer helemaal in! Ook staat er een mooie beige Chanel schoudertas. Wie doet zoiets toch weg? Van wie zou het geweest zijn? Ik zou er een moord voor doen!

Gekocht
In diezelfde kast liggen ook mooie shawls. En daar ligt ie: een donkergroene shawl van Rena Lange. Die moet ik even om! Wat een pareltje! Die staat prachtig bij mijn donkergroene Hermès armband. Kom maar op shawl, jij gaat mee naar huis! Je bent te mooi om te laten liggen.

Op ’t wensenlijstje
Tijd om de kledingrekken door te snuffelen, heb ik helaas niet. Vriendlief is mee en de spanningsboog van een man met winkelen is kort. Dus verlaat ik, met shawl en pijn in mijn hart dat ik de mooie Chanel ketting en rugtas achter moet laten, de winkel. Reden om nog eens terug te gaan. Neem ik ook gelijk zo’n leuk Minitials letterkussen en Silken Favours kussen mee die in de winkel te koop zijn.

Ook doen
De Designer Vintage Store is echt een bezoekje waard als je in de buurt van de Cornelis Schuytstraat bent. Ga gelijk eens langs bij parfumerie Babassu voor een heerlijke geur, lunch bij brasserie Van Dam en vergaap je aan al het moois voor in huis bij Menno Kroon.

Deel deze blog: