Mooie basis make-up van Germaine de Capuccini

Ik krijg vaak de vraag wat voor foundation ik op heb. Blijkbaar oogt het natuurlijk 🙂 Het afgelopen half jaar gebruik ik de foundation van Germaine de Capuccini. Germaine wie? Ja, het is lastig uitspreken. Germaine de Capuccini is een van oorsprong Spaans Cosmeticamerk. Het wordt wereldwijd verkocht in met name schoonheidssalons. Het merk verkoopt niet alleen make-up maar vooral producten voor gezicht, lichaam en haar. Ik ben erg fan van de make-up en vertel je graag over de fijne basis items van dit merk!

Foundation
Germaine de Capuccini heeft 3 foundations en ik vind ze alle 3 fijn. Elk voor een ander moment. Eerder al schreef ik over de Nude Wear. Die gebruik ik vooral in de zomer omdat het een beetje een BB cream is. De Everlasting vind ik voor nu heel fijn. Een semi-dekkende foundation die roodheid uit je gezicht haalt en heel lang blijft zitten! Ik heb de kleur 495 Sun Beige. Al denk ik dat ik binnenkort 1 tint lichter moet, omdat ik nu heel erg wit begin te zien. Ik breng het trouwens aan met de beautyblender (een fantastische make-up spons in de vorm van een roze ei) om mijn foundation wat egaler en gemakkelijker aan te brengen.

De andere foundation die ik ’s winters gebruik, is Splendour. Deze foundation is wat luchtiger en minder dekkend dan de Everlasting. Hij geeft een heel natuurlijk effect en een mooie glans. Ik gebruik de kleur 484 Linen. Ideaal voor op dagen dat ik niet werk, maar er toch verzorgd wil uitzien.

Brow Shaper
De brow shaper geeft je wenkbrauwen niet alleen een mooie kleur, maar brengt ze met het borsteltje ook nog eens goed in model. Het is een soort wenkbrauwgel, maar dan met een kleurtje erin. Het product bevat microvezels die zich aan je wenkbrauw hechten en ze daardoor opvullen. Een heel fijn product! Je wenkbrauwen blijven de hele dag goed in shape.

Dit wenkbrauwproduct is in 2 kleuren verkrijgbaar; 363 Aah en 364 Taupe. De ASH gebruik ik voor nu, de Taupe in de zomer. Die laatste vind ik voor nu wat te donker. Dan ben ik net Bert van Ernie ermee 🙂

Magical Concealer
De concealer breng ik onder mijn ogen aan en klop ik met m’n ringvinger in mijn huid. Het zorgt voor verheldering en verdoezelt mijn donkere kringen. De concealer is er in 1 kleur. Voor de winter is de kleur prima, ’s zomers vind ik ‘m te licht.

True powder
De true powder (600 Bora Bora) gebruik ik om mijn make-up te fixeren. Het zorgt voor een matte finish en dat mijn make-up nog beter blijft zitten.

True Blush
De true blush (681 Brick Red) is een mooie roze/ rode blush die vrij gepigmenteerd is en een mooie warme kleur op je jukbeenderen geeft. Daarmee creëer je binnen no-time een ‘healthy look’.

En zo ziet het eruit als ik alles op heb. Ik gebruik ook de mascara, lippotlood en oogschaduw van dit merk en schreef daar al eens een review over. Het is super fijne basis make-up! Meer informatie over het merk en de producten vind je op de website.

Deel deze blog: