Mooie nagels deze herfst met Pronails

Een vriendin vroeg mij laatst naar een tip voor fijne nagellak. Die heb ik zeker: Pronails. Ik gebruik het merk al langer want ik vind het heel fijn en betaalbaar. Over de twee nieuwste Autumn/ winter 2020 collecties ben ik echt mega enthousiast!

De nieuwste collecties van Pronails zijn de Worth en Embrace collection. De Worth collection draait om authenticiteit en eigenwaarde. Bewust zijn van wie je bent en wat je draagt, omdat je de moeite waard bent.  Handen schudden en elkaar omhelzen zijn dingen die we in coronatijd niet meer kunnen helaas. Vanuit dat besef is de Embrace collection ontstaan.

Worth collection
De Worth collection bestaat voornamelijk uit bruin-en wijntinten. Heel mooi bij het huidige modebeeld. Zelf heb ik Deeply rooted, een diep donkerbruine tint. Super mooi omdat ik zwart bij mij ’s winters soms net wat te hard vind. En ik heb Nostalgic Rose, een heel mooie oud roze tint. Deliberate bluse lijkt mij trouwens ook heel mooi. Dat is een beetje een petrol kleur. Maar eerlijk gezegd vind ik alle 6 de kleuren uit deze collectie mooi!

Embrace collection
De Embrace collection bestaat uit mooie roze-, paars- en roodtinten. Kleuren die je dromerige, sprankelende, hartstochtelijke of spirituele kant tonen en je zo dichter bij jezelf en bij anderen brengt. Zonder ze letterlijk aan te raken. Favorieten zijn Touch My Soul, een diep paarse tint, en Spark in the Dark. Een sparkelende bruine tint.

Over Pronails
Pronails is een van oorsprong Belgisch merk dat hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten ontwikkelt. Het bestaat al meer dan 30 jaar en wordt wereldwijd verkocht. Alle ProNails producten zijn 100% vegan, niet op dieren getest & 100% vrij van schadelijke ingrediënten.

De Worth en Embrace collecties zijn beschikbaar in zowel longwear nagellak voor thuis als salonbehandelingen. Ik vind de longwear nagellak super fijn. Deze nagellak houdt dubbel zo lang als gewone nagellak en biedt ook een super dekking. Twee laagjes zijn voldoende voor een mooi intens effect. Als finishing touch gebruik ik altijd een gelcoat van Dior. Zo blijft de nagellak nog langer mooi zitten.

Ook aan de Pronails? 
Het merk wordt voornamelijk verkocht door schoonheidsspecialistes en nagelstylistes. Maar je kunt ook een deel van het aanbod online vinden. Voor meer informatie over Pronails salons of producten kun je terecht op de website van Pronails.

Deel deze blog: