Mustvisit: Annadee boetiek

Vorige week was ik op bezoek bij Annadee boetiek. Een (online) fashion boetiek in Ossendrecht. Echt een mustvisit! Je vindt er echte pareltjes in de collectie want het merkenaanbod is heel mooi! En omdat ik merk dat nog te weinig vrouwen in mijn omgeving deze boetiek kennen, deel ik ‘m graag met je!

Eigenaresse Karin van Zunderd ziet er altijd super tof uit. Uiteraard met kleding uit haar eigen store. Niet zo verwonderlijk met zo’n mooi merkenaanbod als Iro, Berenice, Patrizia Pepe, Baum und Pferdgarten, Lollys Laundry, Notes du Nord en By Malene Birger. Karin: “Ik startte de winkel 11 jaar geleden, tegelijk met de webshop. Eerst had ik een winkel in Putte en later hier in Ossendrecht in dit pand wat grenst aan ons woonhuis. De naam voor de winkel was snel verzonnen. Anna is mijn eerste naam en ‘dee’ heb ik er gewoon achter geplakt. Dat bekt lekker. Een merk als Patrizia Pepe heb ik echt al vanaf het begin, maar daarvoor in de plaats krijg ik volgend seizoen twee nieuwe merken: Vanessa Bruno en Mes Demoiselles.”

On-en offline
Annadee is een begrip in Ossendrecht en nabije omgeving. Je moet er niet heen gaan voor een dagje shoppen. Hoewel ik het dorp graag wil promoten, is er verder weinig anders te doen dan een bezoekje aan Karin en een terrasje pakken in het dorp. “Steeds meer webshopklanten komen eens langs als ze een dagje in de buurt zijn of een dagje gaan shoppen in Antwerpen bijvoorbeeld. Dat is leuk om die eens te ontmoeten. Vaak laten ze het vooraf weten, zodat ik ook wat items voor ze apart kan hangen om te passen.”

Snoepjes
Karin runt de winkel en webshop in haar eentje. Haar merkenaanbod bevindt zich in het midden tot hoog segment en is volgens haar het best te omschrijven als niet te basic of simpel. “Klanten komen voor de ‘snoepjes’, mooie bijzondere stukken. Kwalitatief mooie items die je garderobe verrijken. Ik ben trots op het merkenaanbod en klanten die ik al vanaf dag één heb. Naast kleding verkoop ik ook schoenen en tassen. Mooie basic leren tassen van Ellen Truijen en schoenen van Bronx en Ivylee. En ik ben nog op zoek naar een leuk sneakermerk!”.

Vaste modellen
De bescheiden Karin zul je zelf niet zo snel op de foto zien. Zonde, want geloof mij het is een knappe vrouw en wat zij aanheeft wil ik steevast ook hebben. Haar collectie wordt altijd getoond door vaste modellen waarmee ze samenwerkt. Ze worden door een professionele fotograaf op de foto gezet. Het grappige is dat het model met de mooie blonde krullen helemaal uit Harlingen komt om elk seizoen de mooie collectie van Karin te showen.

(online)bezoek
Ben je nog nooit bij Annadee boetiek geweest? Ga dat dan eens snel doen! Helemaal nu er pre sale is. Neem zeker alvast even een kijkje in de webshop want mijn oog viel al op toffe blouses, een stylish denim jack en gilet, en nog veel meer andere zomerse setjes.  Daarnaast heeft Karin een online spaarsysteem. Bij aankoop van de nieuwe collectie krijg je 5% spaartegoed over je aankoopbedrag. Die kun je bij je volgende aankoop gelijk inwisselen. Reden genoeg dus om eens een (online) kijkje te nemen!

Dit zijn trouwens mijn favo setjes!

 

Deel deze blog: