Mustvisit: Ruys in Deurne

Ik ben altijd op zoek naar leuke hotspots! Vaak sleep ik gezellig een vriendin mee. Dit keer ging ik met Paula naar Ruys Fashion in Deurne. Een begrip daar in de omgeving en een echte mustvisit!

“Koffie, thee, bonbonnetje erbij?”. De meiden van Ruys zijn hartstikke leuk en gastvrij! Je voelt je er gelijk welkom en wordt geïnspireerd door hun toffe outfits. Deze inspirerende looks delen ze ook met je via Facebook & Instagram. Tip: volg ze!

Met hippe outfits ter inspiratie op de paspoppen en de nieuwste voorjaarscollectie in ‘da house’ was het een feest deze winkel te bezoeken. Het is een mooie, ruime en overzichtelijke winkel met een groot aanbod aan merken. Van Vila, Maison Scotch, American Vintage, Samsoe Samsoe tot aan Closed, Drykorn, 10Days, Amator en Dante.

Ruys2

Genoeg leuke merken om te mixen en matchen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je hubby en dochter. En heb je een mooie outfit voor jezelf geshopt dan kun je ‘m gelijk nog afstylen met fantastische sneakers van Golden Goose (zeeeeer hoog op mijn wishlist) of Fiamme. Tasje erbij van Elvy of Rockin Items. Tot slot nog een paar leuke armbanden van Anna Nina en toffe ketting van Maison Irem en jij bent weer helemaal ready for spring!

Ruys1

Ik ging de deur uit met een toffe blouse en shawl van Fabienne Chapot. In mijn hoofd zit nog genoeg leuks! Een leuke sweater van Maison Labiche, sneakers van Golden Goose, ketting van Maison Irem. Kortom: ik ‘moet’ nog wel een keer langs. Ligt Deurne niet op jouw route? Neem dan zeker ook eens een kijkje in hun webshop. Je slaagt gegarandeerd!

 

Deel deze blog: