Nieuw: Sens en Provence

Nieuw in cosmeticaland is het van oorsprong Franse merk Sens en Provence. Skin-en bodycare met ingrediënten uit de Franse Provence. Ik mocht de Elixer de Jeunesse, de dagcrème, uitproberen.

Eerst iets over het merk. Valérie Rouselle is eigenaar van een wijngoed in de Provence in Frankrijk. In eerste instantie produceerde zij biologische wijnen, maar al snel kwam ze ook op het idee om biocosmetica te ontwikkelen. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit druiven, wijnranken en biologische ingrediënten uit de Provence. Denk aan rozemarijn, tijm, lavendel, mosterdzaad, druiven. Je krijgt er bijna dorst en trek van ? Sinds dit jaar zijn de producten ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar.

De dagcrème is gericht op anti-aging. Een combi van natuurlijke ingrediënten, vochtbinders en fruitextracten beschermen en hydrateren je huid. De crème zit in een glazen pot met houden deksel. Het is een wittige crèmige substantie, die naar druiven ruikt. Het smeert fijn uit en trekt snel in. Fijn voor onder je make-up want het laat geen vettig laagje achter. De crème voedt en hydrateert mijn huid goed, ook zonder gebruik van een serum. Ik heb ‘m nu een maand gebruikt en vind ‘m heel fijn!

Meer weten over dit merk? Bekijk de website.

Deel deze blog: