Nieuwe ontdekking: Posie & Olio e Osso

Ik ben echt jaloers op mensen die van hun passie hun dagelijks werk maken. #wilikook. Demi is zo’n type. Ze zag er al vroeg handel in, in de exclusieve skincare. Daarom startte ze al op haar 20ste met haar eigen webshop Posie.nl. Een webshop met uitsluitend eerlijke en natuurlijke producten van relatief onbekende merken uit binnen-en buitenland.

Wat ik zo leuk vind aan Demi is haar snelle persoonlijke service. Als je een vraagt stelt over een product via Instagram krijg je vrijwel gelijk een antwoord en ze geeft je uitgebreid advies. Ze maakt ook samples van producten als je dat wilt. Het gemak van een webshop, maar het persoonlijke van een winkel. En vergeet de mooie foto’s niet. Nou, nu genoeg veren in de kont van Demi. Tijd om eens wat producten van haar site te reviewen. Als eerste de balms van Olio e Osso.

Olio e Osso
Olio e Osso is een Amerikaans merk bestaande uit natuurlijke huidverzorgingsproducten, make-up en een uitgebreide lijn met balms voor op je lippen en wangen. De Tinted Balms zijn er maar liefst in 15 verschillende kleuren. De kleuren lijken donkerder in de verpakking dan dat ze op je huid zijn. Maar ze zijn allemaal ontworpen voor een subtiele, naturelle look.

De balms zijn 100% natuurlijk en super verzorgend doordat er shea butter en olive oil in zit. Je brengt de balm eigenlijk heel gemakkelijk aan met de stick op je lippen of wangen. In de lengte voor op je lippen en in de breedte voor op je wangen. Ik gebruik de balm eigenlijk uitsluitend voor m’n lippen. Ze worden er zo mega zacht van en je krijgt zo’n mooie subtiele kleur. Ik vind eigenlijk alle kleuren wel mooi, maar mijn favo’s zijn Spring (No9), Tea Rose (No10) en Crimson (No3). Op de foto draag ik Spring.

Meer informatie over de balms vind je op de website van posie skincare.

Deel deze blog: