Vertroetel je handen

Vanwege het Coronavirus moeten we allemaal wat vaker (en beter) onze handen wassen. Voor de huid van je handen is dat vele wassen met water en zeep niet zo fijn. Tel daar al die regen en kou bij op en je handen kunnen wel een goede verzorging gebruiken!

Lavido- Nurturing Hand Cream met Patchouli, Vanilla & Shea Butter 
Ik vind deze handcrème fijn omdat ie niet te vet is, snel intrekt, voor zachte en verzorgende handen zorgt, én een hele fijne geur heeft! Er zit namelijk patchouli doorheen. My all-time favorite! Je blijft die geur ruiken, dus je moet er wel van houden. Je handen blijven langere tijd zacht, dus ik zou zeggen: hup, gooi zo’n tube in je handtas.

This Works- Perfect Hands Intense Moisture
Ook deze handcrème van This Works is een aanrader. Niet vet, trekt snel in en maakt je handen echt super zacht. Daarnaast hydrateert het de huid van je handen intens doordat de crème o.a. hyaluronzuur, kokosnoot en glycerine bevat om het vocht vast te houden in de huid. This Works belooft je zelfs dat ie anti-aging werkt omdat ie je huid verstevigt en pigmentvlekken tegengaat. Tot slot ruikt ie heel lekker, maar subtiel kruidig. Niet voor niks heeft deze handcrème in Engeland meerdere awards gewonnen voor best hand cream.

Champneys Harmonious- Hands Restoring Hand Scrub
Als je je handen echt eens wilt vertroetelen én uberzacht wilt maken, dan is een handscrub ook een idee. De handscrub van Champneys Harmonious is op basis van gemalen Abrikoos pitjes. Het is een gelachtige substantie die je aanbrengt op vochtige handen. Zodra de gel in aanraking komt met het water op je handen verandert het in een wittige crèmige substantie. Het ruikt heel fris, een beetje bloemig. Ik scrub mijn handen ongeveer een minuut. Na het scrubben, spoel en droog je je handen goed af. Je handen zijn echt zijdezacht daarna, alsof je een handcrème gebruikt hebt. Vermijd de scrub trouwens als je een geïrriteerde of beschadigde huid hebt.

De handcremes van Lavido en This Works zijn onder andere te koop via Cosmania en de handscrub van Champneys Harmonious via Boots.

Deel deze blog: