Trendy earcandy

De trend voor 2020 is eigenlijk zoveel mogelijk gaatjes in je oren. Hoe meer, hoe beter. Niet alleen naast elkaar, maar ook boven elkaar en piercings in je oorlel. En ook de earcuff is nog steeds on trend. En parels en ‘diamantjes’. Liefst goud(kleurig). Ik deel mijn favorieten met jou ?

Maccjewel
De oorbellen van het Belgische Macc Jewel zijn echt te gek. Allemaal echt goud, voornamelijk rosé goud. Wie eenmaal fan is van het merk ‘spaart’ de oorbellen. Tenminste, ik wel. Haha. Op m’n wishlist staan een nieuwe oorringetje en earcuff met diamantjes. Voor die laatste heb ik tenminste geen extra gaatje nodig. De oorbellen zijn zowel per paar als per stuk te koop. Op de website staat trouwens de prijs per paar.

Minitals
Minitals kennen we allemaal wel van de gouden kettinkjes met initialen. Maar er zijn ook super leuke en mooie oorbellen van dit merk. Wel even voor sparen, want het is het echt goud. Maar dan heb je ook wel iets tofs. Combineer vooral wit goud met geel goud en ga voor persoonlijke initialen. Super leuk!

Elina Rosina
Een wat betaalbaarder alternatief is het Nederlandse merk Elina Rosina. Deze oorbellen zijn er in het zilver en gold plated. Op de website is er zelfs een pagina earspiration waar je mix en max varianten ter inspiratie vindt.

Anine Bing
De van oorsprong Deense Anine Bing vind ik niet alleen super tof vanwege haar kleding. Ook haar sieraden zijn fantastisch. Niet echt een hele uitgebreide collectie, maar er komen met regelmaat wannahaves op de website bij. Zij zelf is trouwens ook een grote inspiratiebron met haar sieraden en kleding.

Enamel Copenhagen
Toen ik in Kopenhagen was vorig jaar ontdekte ik Enamel Copenhagen, een Deens sieradenmerk. Hippe oorbellen die perfect te mixen zijn. Zilver of verguld. Ik kan slecht tegen ‘nep’ goud, maar sieraden van dit merk blijven bij mij heel goed. Je kunt dit merk steeds meer in Nederland kopen, maar laat je alvast inspireren via de website.

Inspiratiebronnen
De Duitse Jessica Nowotny (@Jessinowo) heeft echt een toffe earparty. Presentatrice Vivienne van den Assem heeft in RTL Boulevard ook altijd van die toffe oorbellen in. En Romy Boomsma (vrouw van…) heeft ook een mooi rijtje in haar oren. Maar die vind ik sowieso überknap en heeft by the way een super toffe woonstijl dus het is leuk om haar via Instagram te volgen.  Bij Anna + Nina kun je trouwens leuke setjes van 3 verschillende oorbellen kopen. Handig voor als je zelf niet kan kiezen 🙂

Tot slot is de THEDIT Studio nog een aanrader om te volgen via Instagram als inspo en Aynur Abbott een mooi merk met super leuke oorbellen.

Deel deze blog: