Pamper your skin met Milu

Nu we massaal thuis zitten, kunnen we wel wat me-time gebruiken. Die hebben we al zo weinig nu manlief en de kids de hele dag thuis zijn (gouden momenten, toch?! Haha). Ik testte het Turn Up Your Radiance Level mask van Milu. Wie weet is het ook iets voor jou.

De sheetmasks van Milu zien er niet alleen super leuk uit (very roze) qua verpakking, maar zijn ook echt heel fijn in gebruik. Ik heb er al zo’n 5 getest en over geschreven.  Het Turn Up Your Radiance Level mask is een nieuwe variant op het Mud Mask.

Hoe werkt het? 
Het katoenen kleimasker is doordrenkt in 2 krachtige kleisoorten: kaolien en betoniet om je poriën intensief te reinigen. Het bestaat uit twee delen. Eerst breng je het bovenste deel aan, daarna het onderste. Het ruikt echt heel erg lekker als je ’t aanbrengt. Helemaal geen kleilucht, maar rozenextract. Je moet ‘m 30 tot 40 minuten laten inwerken en mag ‘m pas verwijderen als ie ingedroogd is. Bij mij was het onderste gedeelte wel na een half uur ingetrokken maar het bovenste gedeelte heb ik zeker wel 50 minuten laten zitten. Daarna pel je ‘m van je huid en haal je de laatste sporen klei weg met een lotion of micellair water.

Mijn huid was echt megazacht na het gebruik van dit masker. Dit in tegenstelling tot het vorige kleimasker van Milu, toen voelde mij huid droog en trekkerig aan. Het masker is duidelijk verbeterd! Weer een toppertje erbij!

De sheetmasks van Milu zijn te koop via onder andere de website Meet Milu.

Deel deze blog: