All eyes on you met KNC Beauty

Het oog wil ook wat! De oogpads van KNC Beauty zijn niet alleen super om te zien, ze doen ook wat!

De Amerikaanse Kristen Noel Crawley zit achter het merk KNC Beauty. Ze is vooral bekend door haar Instagramwaardige lipmasker, die ook Kim Kardashian graag gebruikt om Instagram ? kiekjes mee te maken. Ik kende KNC Beauty al van m’n favo lipbalm. Die is echt mega fijn.  Naast een lipbalm – en masker, zijn er ook oogpads.

De oogpads bevatten retionol, hyaluronzuur en collageen om je ogen te hydrateren, opgezwollen ogen en donkere kringen te verminderen en dus fijn na een flinke jankbui of korte nacht, en verzacht fijne lijntjes. Dat willen we allemaal!

Er zitten 5 paar geleiachtige oogpads in een pakje, apart verpakt per paar. Ze zien er echt geweldig uit, in de vorm van een gouden vallende ster. Ik voelde mij net Mega Mindy ermee ? Ze blijven prima zitten dus je hoeft er niet perse mee te blijven liggen. Ze geven een verkoelend effect. Je laat ze 20 minuten zitten op een gereinigde huid en daarna heb je weer een stralende oogopslag! Bij mij was de substantie volledig ingetrokken daarna, dus inkloppen van het restant was niet nodig.

Het lip mask ga ik ook uitproberen, dus daarover snel meer? Meer info over KNC Beauty vind je op de website en The Coucou Club.

Deel deze blog: