Pupa Adventkalender 2021

Mijn dag was gelijk helemaal goed toen ik de Pupa Adventkalender 2021 kreeg. Wat een goed cadeau! In een prachtige kartonnen doos zitten maar liefst 24 make-up cadeautjes tot aan Kerst. Ik vertel je wat er allemaal in zit!

Niks leukers dan de decembermaand aftrappen met een mooie adventkalender! Het is natuurlijk de bedoeling dat je elke dag dan 1 product openmaakt, maar ik kan mij daar echt niet toe bedwingen. Veel te nieuwsgierig!

In de adventkalender van Pupa Milano zitten diverse make-up producten van dit Italiaanse make-up merk. Het gaat om een combinatie van fullsize producten, wat mini’s en opvulkadootjes als oogschaduwkwastjes en bruistabletten voor in bad.

De adventkalender ziet er allereerst super mooi uit qua verpakking. Super leuk met die doosjes die je open kunt trekken. Zonde om na gebruik weg te gooien en ik bewaar ‘m denk ik tot volgend jaar om zelf met kadootjes op te vullen 😊

Hieronder vind je een overzicht wat er allemaal in de adventkalender zit. Ik weet niet of in alle adventkalenders dezelfde kleuren nagellak, lipstick enzo zitten, maar dit is in ieder geval wat er bij mij in zit.  Vetgedrukt zijn wat mij betreft echte toppers! Wil trouwens niet zeggen dat ik de rest dan niks vind, maar dan is het gewoon niet mijn kleur bijvoorbeeld.

 1. All-in one eye stilo (zwart oogpotlood)
 2. Sunset Blooming- Tropica Blush
 3. Puntenslijper
 4. Pupa Vamp! Triple-purpose eye pencil
 5. Pupa Sexy Lips lip gloss (nr 005- oranje roze)
 6. Nagelvijl
 7. Tavoletta effervescente (bruistablet voor in bad)
 8. I’m Pupa lipstick (nrW343- paars)
 9. Moisturising lip mask
 10. Unexpected Beauty- lip gloss (nr 001 metallic roze)
 11. Lasting color gel (nr W042- paars)
 12. Vamp eyeshadow (taupe)
 13. Tavoletta effervescente (bruistablet voor in bad)
 14. Pupa Vamp! Definition Liner (zwart)
 15. Pupa Vamp! Ready to Shadow (nr 007- donker blauw)
 16. I’m Matt Pure Colour Lipstick (nr 074- fuchsia)
 17. Lasting color gel (nr 188? Of w101- nude)
 18. Oogschaduw kwastjes
 19. Pupa Vamp! Eyeshadow (grijs)
 20. Sexy Lips- lip scrub
 21. Pupa Vamp! Eyeshadow ( nr 517- rood)
 22. Masks to fight puffy eyes and dark circles
 23. Candy Punk nagellak- (nr 01- grijs)
 24. Pupa Vamp! Mascara (volume-zwart)

Wat ik ervan vind?
Ik vind het echt een super leuke adventkalender. Mooie verpakking, mooie inhoud. Twee zwarte oogpotloden en een zwarte eyeliner is wat mij betreft een beetje overbodig. Maar verder is de inhoud divers en een leuke manier om kennis te maken met de verschillende productlijnen van Pupa Milano. Pupa is echt één van mijn favoriete make-up merken. Gewoon goede producten tegen een fijne prijs en de mascara (Vamp! Sexy Lashes) is echt de beste die er is! Ga snel naar de site van Pupa Milano voor de producten.

Deel deze blog: