Shoppingtips Bergen op Zoom

Ik woon vlakbij Bergen op Zoom, maar moet je eerlijk bekennen dat ik er veel te weinig kom. Zonde, want het is echt een gezellige stad. Zeker straks in het voorjaar als de terrassen weer volstromen. Ik deel vandaag mijn favoriete winkels met je!

Jess Fashion 
Aan het Gouvernementsplein zit Jess Fashion. Een super grote fashionstore met leuke merken als Alix the Label, Samsøe & Samsøe, MbyM, Maison Scotch, Second Female en Soaked in Luxury. Daarnaast vind je er de leuke laarzen van Catarina Martins en tassen van Rockin’ items. Op Facebook en Instagram delen de meiden van Jess vrijwel dagelijks inspirerende looks.  Voor wie deze winkel al kent; in het voorjaar verhuist de winkel naar een groter pand en gaan ze samen met hun andere store NØLP. Dat wordt dus nóg meer shoppingplezier!

JessBergenopzoom

Bohemi
Bij Bohemi vind je van alles wat. De winkel zelf is een beetje in Ibiza-stijl, maar de merken en items zijn divers. Van super leuke sierdaden van ZAG bijoux, heerlijke geurkaarsen van Ortigia Sicilia, de accessoires én kleding van Zusss tot aan de fantastische geuren van Reminiscence. Je vindt het allemaal bij Bohemi en het is er lekker rondneuzen. Een deel van het assortiment is te koop via hun website.

BohemiBergenopZoom

Sol e Luna
Genoeg wishlist material bij Sol e Luna! Deze winkel zit in een prachtig pand aan de Lievevrouwestraat en verkoopt echt super mooie, stijlvolle kleding! Ik ben echt helemaal verliefd op hun collectie van Dante 6, Ruby Tuesday, Bellerose, JC Sophie en Drykorn. Volg hen op Facebook om hun mooie collectie in de gaten te houden. Naast mooie kleding verkopen ze ook nog super leuke sieraden van onder andere Petra Reijerink en I Am Jai.

SolelunaBergenopZoom

Wil je voor, na of tijdens het lunchen nog ergens een lekkere Latte drinken, chocoladetaart eten of van een overheerlijke vegetarische en biologische lunch genieten? Ga dan naar café Helene. Dit cafeetje zit boven in boekhandel Quist in de Fortuinstraat.

20170211_130536

 

 

Deel deze blog: