Sneak peek wintercollectie Maison Rose D’or

Terwijl de mussen dood van het dak vallen, kijk ik al uit naar de wintercollectie! Overal druppelt deze al langzaam binnen. Man-man-man wat ik vind ik winterkleding toch altijd mooi! Die stoffen en kleuren, zucht.

Ik was afgelopen week bij één van mijn favoriete kledingwinkels; Maison Rose D’or in Roosendaal. De winkel hangt al vol met de mooiste winteritems! Geweldig! Veel leer, suède en lange wollen vesten. De leren en suède jurkjes van Arma en Set zijn prachtig. Helaas leken het op de foto net Komo-zakken, dus je houdt nog goede foto’s van mij tegoed 🙂

Het was liefde op het eerste gezicht met de donkerblauwe winterjas van Set. Dus hoppa, die heb ik al! Ik heb een paar van mijn favoriete items voor je op de foto gezet. Ik ben met name fan van de merken Set en Stroke. Daar werd ik erg blij van! Net zoals van de boho-uitstraling dit keer van Riani met veel rood. Een mooie shawl hiervan gaat binnenkort met mij mee naar huis 🙂

Armani is nieuw dit jaar bij Maison Rose D’or. Wat een mooie jassen, shawls en truien van dit merk. Geweldig! Oh en had ik je nou al verteld over de mooie shawls? Nee? Ok, bij deze! De shawls van Missoni, I love my Moment en Blumarine zijn te gek! Een ware aanvulling op je outfit. Waar ben je deze winter zonder mooie shawl? Precies, nergens 🙂

Heb je morgen (17/8) niks te doen? Ga dan naar de modeshow van Rose D’or. De hele dag kun je je vergapen aan de nieuwe collectie én de mooie, nieuwe inrichting van de winkel. Inclusief gezellige bar! Laat je het mij weten als je gaat?

13645085_1417140451634871_8244815054563009980_n

Items op de foto’s:
Lang wol vest (Stroke)+ licht blauwe blouse (Set)
Zwart-witte blouse (Set)
Wolwit vest + grijs shirt (Set)
Donkerblauwe winterjas (Set)
Wollige jas (Stroke)
Cognac-kleurige leren blouse (Set) + grijze spijkerbroek (Stroke)

Like de Facebook-pagina van Maison Rose D’or om op de hoogte te blijven van de nieuwe collectie!

Deel deze blog: