Starskin JuiceLab Power C + Booster Mask

De Koning onder de sheet masks -Starskin- heeft weer iets nieuws: JuiceLab Power C + Booster masks. Drie krachtige vitamine C sheet masks met elk hun eigen werking. Starskin noemt het zelf: powersmoothies voor je huid.

Deze keer mag je de sheet masks zelf doordrenken in het Activator serum. Elk masker bestaat namelijk uit twee delen. Een katoenen masker met gevriesdroogde vitamine C kristallen en een voedend serum boordevol antioxidantrijke bessen, voedzame groene groenten en linzen.

Starskin koos hiervoor omdat vitamine C als ingrediënt in huidverzorging vaak oxideert en verliest aan effectieve werking bij blootstelling aan licht en lucht. Om dat te voorkomen, zitten er gevriesdroogde vitamine C kristallen in het katoenen masker. Op die manier behoudt de vitamine C zijn oorspronkelijke kracht totdat het masker daadwerkelijk gebruikt wordt. Zodra het katoenen masker in aanraking komt met het serum, zorgt het ervoor dat de werkstoffen goed in je huid worden opgenomen.

Er zijn zoals gezegd drie soorten sheet masks:
*Framboos & Linzen (hydraterend en verfrissend)
*Tarwekiem & Selderij (balancerend en kalmerend)
*Boerenkool & Grapefruit (verhelderend en energizing)

Ik koos voor Framboos & Linzen, het JuiceLab Razzle Dazzle Power C + Booster Mask.

Hoe werkt het?
Het zijn twee verschillende zakjes/ sachets. In het filmpje laat ik zien hoe het werkt. Je scheurt de twee sachets van elkaar en verwijdert de sticker op het sachet met het sheet mask erin. Vervolgens voeg je het sachet met serum bij het sheet mask en verdeel je het serum goed. Je haalt het masker er daarna uit en laat het 15 tot 20 minuten op je gezicht zitten.

Mijn ervaring
Ik ben dol op sheet masks, dat weet je inmiddels wel. Ik vond deze van Starskin ook weer super. Lekker verfrissend voor je huid! Het masker was na 20 minuten nog niet volledig in mijn huid getrokken, maar het serum heb ik lekker in gemasseerd. Daarna heb ik nog wel een nachtcrème gebruikt voor extra comfort. Het masker geeft je huid echt een boost en is nog gezond ook 🙂

De Starskin JuiceLab Power C + Booster Masks zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

 

Deel deze blog: