Urtekram kids

Dankzij mijn beautyblog kom ik in aanraking met mooie en fijne producten. Niet alleen voor mijzelf, maar voor het hele gezin. Ook voor mijn zoontje Jim. Omdat kinderhuidjes vaak gevoelig zijn, verdienen ze een goede verzorging. In heel veel kinderproducten zitten parfum of andere schadelijke stoffen. In de producten van Urtekram niet.

Urtekram is een biologisch merk uit Scandinavië. Het wordt wereldwijd verkocht en is in ons land ook steeds populairder. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd met het COSMOS ORGANIC certificaat van Ecocert Greenlife, bevatten geen parabenen en synthetische toevoegingen, gemaakt van plantaardige ingrediënten en dierproefvrij. Kortom: een kei ‘groen’ merk dus!

Urtekram Children’s Toothpaste
Aan de tandpasta moest mijn zoontje even wennen. Dat komt omdat in deze tandpasta geen fluoride zit en naar venkel smaakt. Anders dan de meeste tandpasta’s dus. De tandpasta is lichtgrijs van kleur, doordat ie op basis van natuurlijke kalk is. Ook bevat de tandpasta veel aloë vera om het tandvlees te beschermen en mirre vanwege de desinfecterende werking.

Urtekram Children’s shampoo Calendula
Dit is een mild ruikende shampoo. Je hebt er maar weinig van nodig en het schuimt lekker. Magnoliablast, vitamine E en aloë vera zorgen voor bescherming van de meest gevoelige hoofdhuidjes en schone haartjes natuurlijk.

Urtekram Children’s shower gel Calendula
Deze shower gel is echt mega zacht voor het huidje van je kind. Echt heel fijn. En hij droogt de huid niet uit. Dat komt door verzachtende en verzorgende ingrediënten als calendula, aloë vera, kokosextract en vitamine E. De geur van de shower gel is wederom subtiel.

De producten van Urtekram zijn te koop in natuurwinkels als EkoPlaza, reformhuizen en online drogisten en apotheken. De producten zijn vriendelijk voor je portemonnee.

Deel deze blog: