Verstuur een taartje mét gelukswens via Brievenbustaartjes.nl

Een briljant idee vind ik het. Overheerlijke taartjes die zo door je brievenbus vers op je deurmat vallen. Als bedankje, hart onder de riem, voor iemand die ziek is of gewoon lekker voor jezelf. Rosaleen van Rose Catering richtte tijdens de coronacrisis brievenbustaartjes.nl op. Een groot succes! Ik vertel je er meer over en mag zo’n heerlijk doosje brievenbustaartjes weggeven aan één van mijn volgers!

Rosaleen heeft al 20 jaar haar eigen cateringbedrijf Rose Catering. Toen dat door de coronacrisis een stuk rustiger werd en het restaurant van haar ouders –Herberg de Swaen in Vuren- ook nog eens dicht moest, ontstond bij Rosaleen het idee voor brievenbustaartjes.nl. Een voorbeeld van omdenken in crisistijd! “Mijn moeder zei tegen mij ‘je maakt al 20 jaar high tea’s en iedereen is altijd gek op je taarten. Waarom ga je daar niks mee doen?’. Maar ik wilde iets wat niet alleen voor vrouwen én langer houdbaar is. Toen ontstond het idee van brievenbustaartjes.nl”, vertelt Rosaleen.

Een groot succes
Ze flanste snel een website in elkaar en zorgde gelijk voor goede reclame via social media. Toen ook nog eens Harpers Bazaar, Libelle en Gooische meisjes er aandacht aan besteedden, werd het een groot succes. Het vanuit huis taartjes bakken zit er al niet meer in. Rosaleen: “Ik begon in mijn eentje, maar dat was al snel niet meer te doen. Het liep zo snel storm dat ik hulp in moest roepen, anders kon ik gewoon niet meer slapen ’s nachts. Vorige week had ik op 1 dag bijvoorbeeld maar liefst 500 bestellingen! Al ons personeel van het restaurant en cateringbedrijf werken inmiddels aan de taartjes. Er komt namelijk veel bij kijken. Het is niet alleen het bakken van de taartjes, maar we moeten de taartjes precies op maat snijden zodat ze ook echt door de brievenbus passen, ze inpakken, kaartjes ontwerpen en schrijven, en mensen bellen de hele dag door.”

Verrukkelijk!
Een culinair cadeautje door je brievenbus is niet nieuw. Maar ik verzeker je uit eigen ervaring: de brownies en fudge van brievenbustaartjes.nl zijn echt verrukkelijk! Mijn favorieten zijn de brownie, fudge Oreo en karamel brownie. Ze zijn vers, zacht en net alsof je een grote luxe bonbon in je mond stopt. Dat ‘grote genieten’ effect. De taartjes zijn vers & puur (geen E-nummers en andere onnodige toevoegingen). En ze zijn lang houdbaar, tot wel 1,5 week als je ze in de koelkast bewaard.

Met zorg & liefde gemaakt
Alle taartjes worden met liefde en aandacht gemaakt en verpakt. Het is zo leuk als je die plof op je deurmat hoort en het pakketje opent 😊 Een mooie strik en handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap van de afzender maken het extra leuk.

Rosaleen vertelt: “Ik kom uit Ierland en daar doen we veel aan Kerst. Als iemand zorg aan iets besteed heeft, is het al geslaagd. De verpakking alleen al is belangrijk. Daar moet je blij van worden, het moet een feestje zijn. Zo is het ook met brievenbustaartjes.nl. We maken alles met zorg en liefde. Ik vind het belangrijk dat we andere mensen blij maken en verrassen. Als ik verder zelf een beetje bezig kan zijn en niet teveel hoef na te denken, komen we door deze nare en gekke tijd heen.”

Zowel bedrijven als particulier
Steeds meer bedrijven weten brievenbustaartjes.nl ook te vinden. Als kerstgeschenk of voor tijdens bijvoorbeeld een teamsvergadering. En niet alleen in Nederland, maar ook in België. De reacties zijn super leuk en Rosaleen kijkt dan ook positief terug op de afgelopen 8 weken: “Ik ben super dankbaar en blij. We maken zoveel mensen blij elke dag!”

Winactie!
Ik mag één van jullie ook blij maken! Ik mag namelijk een taartbox voor 1 persoon van brievenbustaartjes.nl weggeven aan één van mijn volgers. Je kan ‘m voor jezelf houden als verwennerij of je verstuurt ‘m naar je vriendin, collega of familielid als culinaire gelukswens voor het nieuwe jaar!

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n heerlijke taartbox?

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan? Dan maak jij kans op een taartbox voor 1 persoon van brievenbustaartjes.nl. Meedoen kan t/m donderdag 24 december 2020 17.00 uur. Op kerstavond maak ik de winnaar bekend.

Let op: wegens drukte wordt de taartbox pas na 1 januari verstuurd.

 

Deel deze blog: