Weg rimpels met Perricone Essentials

Al jarenlang gebruik ik de producten van Perricone MD. Dr. Nicholas Perricone is een dermatoloog en voedingsdeskundige uit Amerika en gespecialiseerd in healthy aging.

Perricone MD ontwikkelt cosmeceuticals met ontstekingsremmende ingrediënten als DMAE, Alpha Liponzuur, Cold Plasma en Vitamine C Ester. Deze hoef je niet uit je hoofd te leren. Als je er maar van onthoudt dat het sterke antioxidanten zijn die bijdragen aan een mooie, strakke huid. Geloof mij maar op mijn puppy groene ogen 🙂

Eens in de zoveel tijd brengt Perricone MD fijne sets uit. Dit keer de Signature Essentials. Vier producten gericht op het verminderen van rimpels, het steviger en gladder maken van je huid en het verminderen van grove poriën.

Nutritive Cleanser
Deze cleanser kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken om je huid te reinigen. Een paar druppels mengen met water en lekker over je gezicht masseren. In tegenstelling tot veel reinigers droogt deze je huid niet uit. Erg fijn en geeft je ook een lekker fris gevoel!

High Potency Face Firming Activator
Dit serum bevat ook weer de krachtige ingrediënten DMAE (liften van je huid) en Alpha Liponzuur (voor het verminderen van rimpels en verkleinen van poriën). Je voelt echt dat dit product iets doet voor je huid. Je hebt er maar heel weinig van nodig. Dit product is echt fantastisch voor een mooie, gladde huid!

Face Finishing Moisturizer van Perricone MD
Over het vorige product gebruik je de Face Finishing Moisturizer. Deze is geschikt voor elk huidtype en bestrijdt ook weer de eerste tekenen van veroudering, zoals het verlies van vitaliteit en het ontstaan van fijne lijntjes. De parabeen-vrije crème is een lichtgewicht, vochtregulerende crème die je zowel overdag als ‘s avonds kunt gebruiken. Een toppertje die niet voor niks al jaren in de standaard productlijn zit.

Hypoallergenic Firming Eye Cream
Deze multifunctionele oogverzorging voor de gevoelige huid pakt wederom rimpeltjes, elasticiteitverlies en donkere kringen aan. Ook hydrateert de oogcrème en is ie lekker zacht voor je ogen.

Een handige set om eens kennis te maken met Perricone MD of om mee te nemen op vakantie. Je koopt ‘m bij Babassu.nl.

Deel deze blog: