Terug van weggeweest: de rugtas

De tijd dat alleen het ANWB-echtpaar (die Brigitte Kaandorp zo mooi in haar voorstelling omschrijft) met een rugtas liep, is voorbij. Inmiddels is deze praktische tas weer helemaal hot.

Nu denk jij natuurlijk terug aan de jaren 90 toen je nog in de brugklas zat, je net als ik dacht dat Michael Jackson en Madonna een setje waren (niet?!) en je toch echt nog super slank was en het eigenlijk had moeten uitbuiten bij de mannen. Die tijd, precies. En diezelfde tas, die is nu weer hot. Wel met een wat hipper motiefje enzo, maar net zo praktisch. Alleen nu voor naar je werk, festival of dagje shoppen. Helemaal handig nu de plastic tassen uit beeld zijn.

Ik zit zelf te denken aan twee exemplaren. Een van Rough Rugs om mee te nemen naar de (vooralsnog) 3 concerten die geboekt zijn voor Bruce Springsteen…en een zwarte leren. Gewoon voor de heb.

Ik struinde het web voor je af naar een paar leuke backpacks. Bershka heeft hippe en betaalbare rugzakken. Bij Yoox vind je echt pareltjes! Super tof! Bij &OtherStories en de Bijenkorf moet je zijn voor mooie zwarte leren rugzakken. Kortom: je komt er wel uit he?

Deel deze blog: