*Win* Panty’s van Conte

Volgende week is het Valentijnsdag. Dé dag om de liefde te vieren. Ooit, in mijn glorietijd toen ik nog begin twintig was, had ik echt een memorabele Valentijnsdag. De score? Twee kaarten en een boeket rozen. Allemaal anoniem en ik kon dus nog kiezen ook! Niks leukers dan handschriften ontrafelen, bedenken wie de aanbidders waren en mij de hele dag als een soort prinses wanen want hé, ik kon nu eenmaal kiezen uit drie mannen!

Al snel bleken er twee Valentijn aanbidders af te vallen. Categorie ‘we kunnen beter vrienden blijven’ en ‘mijn god, al was je de laatste man op aarde… dan nog niet’. Die derde man is nog een tijdje mijn ‘verkering’ geweest. Maar uiteindelijk werd hij het ook niet, maar mijn huidige vriend Carlo wel. We zijn al 12 jaar samen en ‘vieren’ Valentijnsdag met een kaart en bloemen.

Dit jaar pakken we weer eens uit en gaan we lekker samen uit eten. Dat is veel te lang geleden en schiet er vaak bij in met een peuter. Natuurlijk dof ik mij dan op en wil ik er extra leuk voor hem uitzien. Dat betekent een leuke jurk of rok met een paar mooie panty’s eronder. Die laatste maken je outfit nou eenmaal compleet. De panty’s van Conte vind ik zelf super fijn. Ze zijn echt lekker zacht, sterk (niet zo snel ophalen of ladders), zakken niet af en knellen niet in je buik. Voor mij dé voorwaarden voor goede panty’s!

IMG-20170208-WA0005 IMG-20170208-WA0002 IMG-20170208-WA0006

*Win*Win*Win*
In samenwerking met Conte heb ik echt een fantastische Valentijnsactie. Je kunt een pakket met vier panty’s winnen t.w.v. bijna 40 euro!

P1030043

Je maakt kans op een pakket met deze vier toppers:
#Stay-up kousen Flame (voor wie echt verleidelijk voor de dag wil komen)
#Fashion Panty Amato– stippenpanty met bloemenmotief op de bovenbenen (mijn favoriet!)
#Basispanty Prestige-20 denier (altijd mooi onder een rok, shortje of jurk)
#Basispanty Prestige-70 denier (een goede panty voor de winter!)

Contepantys

Hoe maak je kans om te winnen?

  1. Like de Facebookpagina van Conte
  2. Like het Instagram-account van Conte
  3. Laat onderin mijn Facebookpost weten waarom jij dit pakket moet winnen!

Meedoen kan t/m 13 februari 2017. Op dinsdag 14 februari 2017 maak ik de winnaar bekend!

 

Deel deze blog: