Winactie Pupa Vamp Sexy Lashes

Wie jarig is, trakteert! Omdat ik op 10 augustus jarig was, vond ik het leuk om weer eens een winactie te organiseren. Dit keer kun jij mijn favoriete mascara op dit moment winnen: Pupa Vamp Sexy Lashes.

Deze mascara geeft volume, krult je wimpers en creëert daarmee een opvallende sexy look. Mega, mega fijn. Het is een dikke borstel die gemakkelijk aanbrengt. Binnen no-time krult ie je wimpers en geeft mega volume. De mascara klontert niet en geeft geen ‘vliegenpoten’, maar separeert je wimpers gewoon mooi. Dankzij shea butter blijven je wimpers zacht, soepel en voelen ze niet ‘zwaar’ aan. Kortom: deze mascara wil je!

In samenwerking met Pupanl mag ik twee mascara’s weggeven onder mijn Instagram-volgers. Wat moet je doen om kans te maken om deze mascara te winnen?

  • Volg mijn Instagram-account (@pearlsandstripesblog)
  • Volg het Instagram-account van Pupa Milano nl (@pupamilanonl)
  • Laat in een reactie onder mijn Instagram-post over de winactie een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet met de actie EN tag degene die jij ook deze fantastische mascara gunt!

Heb jij aan deze 3 voorwaarden voldaan? Dan maken jij en degene die je getagd hebt kans om de Pupa Vamp Sexy Lashes mascara te winnen. Op donderdag 14 augustus 2020 maak ik de winnaars bekend.

Deel deze blog: