With love for Valentine’s Day!

Wij vrouwen worden graag verrast met cadeaus. Valentijnsdag is een mooie, commerciële gelegenheid om je geliefde te verrassen. Dit is mijn wishlist voor Valentijnsdag!

Sieraden Wouters & Hendrix
De sieraden van het ontwerpersduo Katrin Wouters en Karen Hendrix zijn niet alleen in België bekend maar ook in ons land. Ze maken prachtige sieraden. In goud en zilver. Met stenen, parels, noem maar op! Kortom: een mooi cadeau voor Valentijnsdag. Bekijk alle sieraden op hun website.

Diptyque geurkaars
Diptyque ontwierp samen met de Brits-Franse ontwerpster Olympia le-Tan speciaal voor Valentijn een geurkaars: Rosaviola. Olympia le-Tan is vooral bekend van de opvallende, veelal geborduurde handtassen. De geur is een combinatie van rozen, viooltjes en leer. Het etiket alleen al is fantastisch! Geborduurd met gekleurde letters en verzegeld met een kusje erop!
Ook is er een handcrème, eau de toilette, zeepje en handbag size solid perfume. Ze zijn te koop bij Skins Cosmetics.

Kleding Asos
Asos verkoopt leuke truien en t-shirts voor Valentijnsdag…maar ook daarna. Omdat hartjes gewoon al-tijd leuk zijn 🙂

Echt Hema!
Ik ben dol op Hema. En nu rond Valentijnsdag verkopen ze weer super leuke dingen. Zoals de roze velours badjas. Lekker om zondag mee op de bank te zitten en feelgoodfilms te kijken. Flesje Cava en chocolade erbij en ik zeg: niks meer aan doen!

Deel deze blog: