Lange, volle wimpers met Grande Lash MD

Ik vind lange, volle wimpers echt zo mooi! Tegenwoordig kan er zoveel met wimperextensions maar dat durf ik niet. Ik ben bang dat het op de langere termijn slecht is voor m’n eigen wimpers en ze gaan uitvallen ofzo. En ik denk dat ik het heel vermoeiend vind als er zo’n rij wimpers rust op m’n eigen wimpers. Snap je wat ik bedoel? Een tijdje terug zag ik opeens dat de meiden van Sally4th super mooie wimpers hadden. Blijkt dat ze het wimperserum van Grande Lash MD gebruiken. Nou, dus ik ook gelijk als een gek aan dat serum en ik vind het echt werkelijk fantastisch!!!

Voor de volhouders!
Grande Lash MD is een verzorgend wimperserum wat je wimpers voller en langer maakt. Je moet het wel dagelijks gebruiken, gedurende 3 maanden lang. Je leest het goed, het is dus wel voor de volhouders onder ons! Verwacht geen wonder na een paar keer gebruik. Het heeft echt een paar weken de tijd nodig. Dat heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimperhaartjes. Na 4 tot 6 weken heb je al wel resultaat. Maar na 3 maanden heb je dus optimaal resultaat.

Makkelijk in gebruik
Je brengt het serum ’s avonds aan op je gereinigde oogleden. Ze moeten echt make-up vrij zijn en het liefst nadat je oogcrème helemaal is ingetrokken. Je brengt het serum aan als een soort eyeliner, vlak tegen je wimperrand aan. Je hebt er niet veel van nodig dus je kunt gewoon met een vloeibare beweging beide oogleden doen. Daarna laat je het serum even 1 à 2 minuutjes drogen. Ik breng het zelf aan voordat ik naar bed ga, dat vind ik het makkelijkst. Het product ligt wel op de wastafel zodat ik het niet kan vergeten om het dagelijks aan te brengen.

Ik gebruik het nu twee maanden en merk echt zo’n verschil. Ze zijn langer, voller en meer gekruld. In combinatie met de Pupa Vamp! Sexy Lashes mascara is het bij mij het mooiste. Dan heb ik echt mega lange wimpers. Ik vind het zelf echt een mooi resultaat. Maar ook zonder mascara zien m’n wimpers er gezond, vol en lang uit. Kun je nagaan, ik heb nog een maand te gaan voor optimaal effect.

Veilig in gebruik
Het wimperserum is getest en goedgekeurd door oogartsen en kan bovendien veilig gebruikt worden in combinatie met contactlenzen, wimperextentions en wimperverf. Nadat je het dus de gewenste 3 maanden gebruikt hebt, kun je het wimperserum om de dag gaan gebruiken om het resultaat te behouden. Het product is ook ideaal om broze, beschadigde wimpers te herstellen.

Ook kopen? 
Het GrandeLash (2.0ml) wimperserum vind je op diverse websites. Je moet echt even op internet zoeken waar het serum het goedkoopst is. Maar je vindt het vast en zeker net zo fijn als ik!

Deel deze blog: